Millefiori Milano Aroma Diffuser

Millefiori Milano heeft een reeks van elegante en moderne aroma diffusers welke beschikken over een automatisch verlichtingssysteem, wat bijdraagt aan het creëren van een ontspannen en delicate sfeer. De Millefiori Milano Aroma Diffuser zorgt voor een aangenaam geurende atmosfeer, terwijl u maar weinig druppels van de geurolie nodig heeft. De geuroliën voor de Millefiori Milano Aroma Diffuser zijn oplosbaar in water, waardoor er een aangename geurbeleving wordt gecreëerd.

Voordelen van een Millefiori Milano Aroma Diffuser

Een groot voordeel van een aroma diffuser is dat deze zorgt voor een stille en constante (geur)verneveling. De sterkte van geur bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van de aroma diffuser Een aroma diffuser is simpel te bedienen. In tegenstelling tot een geurkaars, heeft een aroma diffuser geen hitte bron nodig. Hierdoor is de aroma diffuser veilig in een huis waar kinderen zijn. We raden wel aan om de aroma diffuser buiten handbereik van kleine kinderen te houden. De aroma diffusers van Websa zijn uiteraard makkelijk te verplaatsen zodat u elke gewenste ruimte kunt voorzien van een heerlijk geurenpalet.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen