Millefiori Milano Geurkaarsen

Er zijn vele manieren om heerlijke geuren door uw huis te verspreiden, geurkaarsen zijn wellicht de meest sfeervolle manier om dit te realiseren. In de geurkaarsen van Millefiori Milano zijn geurige oliën verwerkt, die ervoor zorgen dat er een heerlijk aroma verspreid wordt door uw huis wanneer u de geurkaars aansteekt. De geursterkte kunt u bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars. Wanneer u de geursterkte in de ruimte goed vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Geen producten gevonden...

Voordelen Millefiori Milano geurkaarsen

De voordelen van geurkaarsen zijn naast het feit dat ze een fijn aroma verspreiden door de ruimte ook warmte afgeven en bijdragen aan de sfeer in huis. Het warme licht wat van de geurkaarsen komt creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen geurkaarsen op een sfeervolle manier voor een verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte waar de geurkaarsen branden. De geursterkte kunt u bepalen d.m.v. de brandtijd van de kaars. Wanneer u de geursterkte in de ruimte goed vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

Hoe werken Millefiori Milano geurkaarsen?

De geurkaarsen van Millefiori Milano haalt u simpelweg uit de verpakking en plaatst deze op elke willekeurige veilige plek in huis buiten handbereik van (kleine) kinderen. Daarna steekt u de kaars aan, wanneer u de geursterkte in de ruimte aangenaam vindt blaast u simpelweg de kaars uit.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen