Millefiori Milano Geurolie

De Millefiori Milano geurolie is te gebruiken met de Aroma Diffusers van Millefiori Milano. Creëer een persoonlijke sfeer in uw huis met de geuren van Millefiori Milano. Elke geur is anders en probeert zijn eigen verhaal te vertellen. De geuroliën van Millefiori Milano zijn geuren die oplossen in water waardoor er een aangename geurbeleving wordt gecreëerd.

Voordelen van Millefiori Milano geurolie

De voordelen van geurolie in vergelijking met bijvoorbeeld waxbars, is dat u zelf de sterkte van de geur kunt bepalen d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van bijvoorbeeld een aroma diffuser of geurbrander. Tevens kunt gemakkelijk geuren combineren door druppels van verschillende oliën te mengen. Wel raden wij aan wanneer u een geurbrander gebruikt deze buiten handbereik van kleine kinderen te houden, de olie wordt namelijk heet.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen