Millefiori Milano Geurstokjes

Om uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, toilet of gang op een decoratieve manier te voorzien van een heerlijke geur zijn de Millefiori Milano geurstokjes de perfecte keuze. Door de unieke samenstelling van de Millefiori Milano huisparfums in combinatie met de speciaal geselecteerde stokjes, verspreidt de geur zich op een subtiele manier, waardoor het parfum niet overheersend aanwezig is. De geuren van Millefiori Milano vertellen een verhaal die emoties kunnen oproepen en waarmee u uw persoonlijkheid kunt uiten in een ruimte. Hierdoor zorgen de geuren dagelijks voor een plezierig moment in uw huis.

Voordelen van Millefiori Milano geurstokjes

De voordelen van de geurstokjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles is dat deze geen hittebron nodig heeft en u er niet naar hoeft om te kijken. U plaatst de geurstokjes in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijk aroma en de geurstokjes verspreiden op een subtiele manier de door u gekozen geur. Ook wanneer u niet thuis bent zullen de geurstokjes hun geur blijven verspreiden.

Hoe werken Millefiori Milano geurstokjes?

U opent de verpakking en plaatst de meegeleverde stokjes in de geurhouder, vervolgens plaatst u de geurhouder in de ruimte die u wilt voorzien van een heerlijke geur. Meer dan dit hoeft u niet te doen, de geurstokjes doen voor u de rest! De hoeveelheid stokjes in het reservoir bepalen ook de sterkte van de afgifte van de geur. Meer stokjes betekent een sterkere geur afgifte. Tevens raden wij aan om elke 2 weken de stokjes om te draaien dit om te voorkomen dat de bovenkant van de stokjes uitdrogen en tevens ervoor te zorgen dat de geursterkte hetzelfde blijft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »