Millefiori Milano Geurstokjes Navullingen

De Millefiori Milano navullingen zijn bedoeld voor de geurstokjes van Millefiori Milano. De geuren van Millefiori Milano vertellen een verhaal die emoties kunnen oproepen en waarmee u uw persoonlijkheid kunt uiten in een ruimte. De geuren zorgen dagelijks voor een plezierig moment in uw huis.De parfums van Millefiori Milano zijn opgebouwd uit drie delen. De drie delen, topnoot, middennoot en basisnoot, beschrijven de noten die je ruikt naarmate het parfum zich ontwikkelt in de tijd.

Hoe kies ik de juiste Millefiori Milano navullingen?

U kunt bij de navullingen kijken naar de ingrediënten en hoe die ingrediënten zijn opgebouwd in de geur. Dit wordt aangegeven door topnoten, hartnoten en basisnoten. Bij de meeste Millefiori Milano navullingen zijn er onderaan tags toegevoegd, waardoor u “wanneer u een ingrediënt heeft gevonden” die u lekker vindt, daar op kunt klikken waardoor u bij de producten komt die websa verkoopt met dat betrekkende ingrediënt.

Hoelang gaat de Millefiori Milano navullingen mee?

Het is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen hoelang de navulling mee gaat, maar u kunt als indicator nemen dat 250ml navulling ongeveer 1 á 1,5 maand mee kan gaan, het is wel afhankelijk van de hoeveelheid geurstokjes die u gebruikt.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen