Moodo

Moodo wordt gemaakt door Agan Aroma, die al meer dan vijfendertig jaar hoogwaardige ingrediënten voor de geur industrie produceert. Hun sterkste punten en principes zijn toepassing van nieuwe technologieën en het gebruik van geavanceerde processen om kwaliteit geuren te produceren. Moodo is een unieke geurverspreider die gevuld kan worden met maximaal 4 Moodo-geurcapsules tegelijk, uit een selectie van tientallen unieke hoogwaardige geuren.

Over Moodo

Moode is de enige diffuser waarmee u geuren zelf kunt samenstellen en aanpassen aan uw stemming.Moodo is te bedienen via een App. In deze app kunt u de Moodo instellen met een voorgestelde geurcombinatie of u kunt de geur zelf maken. Moodo maakt het gemakkelijk om de geur af te stemmen op uw agenda en levensstijl. Er zijn 2 instellingen:
interval modus: laat met tijdsintervallen geur vrij om een ​​efficiënt gebruik van de geur te garanderen. U kunt de geur in de ruimte goed ruiken, maar niet meer dan u nodig heeft.
Slim schema: stelt uw geurverspreider in om automatisch te werken, afhankelijk van uw behoefte. Stelt het een keer in en maak u geen zorgen, uw huis zal precies op het juiste moment heerlijk ruiken.

De Moodo Geuren

De geurcapsules zijn gerangschikt in geurfamilies. Elke geurfamilie is een verpakking van vier capsules die compatibel en geharmoniseerd zijn om een ​​heerlijke geur te creëren. De geuren van moodo zijn gemaakt door deskundige parfumeurs en worden exclusief geproduceerd in Grasse, Frankrijk. De geurcapsules van Moodo zijn alcoholvrij, milieuvriendelijk en dierproefvrij. De Moodo geurcapsules gaan ongeveer 60 uur mee.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen