Mr & Mrs Fragrance

Mr & Mrs Fragrance is sinds 2010 door Mr Massimo en Mrs Simona op de markt. Ze hebben een groep van gepassioneerde ondernemers verzameld die een gemeenschappelijk visie delen. Het creëren van een merk, dat representatief is voor de wereld van de parfums en design, uitgedrukt door middel van design. De kleurrijke vormen van de geurende producten, in combinatie met vele geuren van de collectie, karakteriseren zowel de levendigheid en de moderniteit van woon- en werkruimtes.

Geschiedenis Mr & Mrs Fragrance

Het is Mr & Mrs Fragrance gelukt om een grote parfumerie collectie op te zetten met speelse en toch verfijnde, technologische producten. Mr & Mrs is een vandaag de dag gevestigd merk, verdeeld in meer dan 24 landen. Mr & Mrs Fragrance parfumerie is nauw verwant aan het interieur. De kleurrijke vormen van de geurende producten, in combinatie met vele geuren van de collectie, karakteriseren zowel de levendigheid en de moderniteit van woon- en werkruimtes.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen