Mr & Mrs Fragrance Geurkaarsen

De Mr&Mrs Fragrance Geurkaarsen zijn gemaakt van plantaardige was en worden geleverd in een prachtige houder van wit mat glas. De geuren van Mr&Mrs hebben een zeer unieke geur, elke geur bestaat uit een topnoot, een middennoot en een basisnoot. De noten geven aan hoe de geur is opgebouwd.

 

Hoeveel branduren hebben de Mr & Mrs Fragrance Geurkaarsen?

De Mr & Mrs Fragrance Geurkaarsen hebben ongeveer 65 branduren.

 

Hoe werken de Mr & Mrs Fragrance Geurkaarsen?

De geurkaarsen zijn simpel in gebruik. Een geurkaars plaats u op de u gewenste plek, waarbij u rekening houdt met dat het buiten handbereik is van kinderen. Voordat de kaars (opnieuw) wordt aangestoken moet de lont afgeknipt worden tot 0,5 cm voor een gelijkmatige verbranding. Daarna steekt u de kaars aan voor ongeveer 2 uur, totdat de bovenkant van de was volledig is gesmolten. Als u dan de kaars uitblaast verspreid de heerlijke geur zich in de ruimte.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen