Mr & Mrs Fragrance Geurolie

De Mr & Mrs Fragrance Geurolie heeft een krachtige geur, waardoor u maar een paar druppeltjes nodig heeft om uw favoriete geur te verspreiden. De Mr & Mrs Fragrance Geurolie is gemaakt van 100% natuurlijke olie. De Mr & Mrs Fragrance Geurolie doet u samen met water in uw diffuser, tijdens de verdamping komt de heerlijke geur vrij, waardoor een delicate geur achterblijft als aromatherapie.

Voordelen van de Mr & Mrs Fragrance Geurolie

De voordelen van geurolie in vergelijking met bijvoorbeeld wax bars is dat u zelf de sterkte van de geur kunt bepalen d.m.v. het aantal druppels geurolie die u toevoegt aan het water van bijvoorbeeld een aroma diffuser of geurbrander. Tevens kunt u gemakkelijk geuren combineren door druppels van verschillende oliën te mengen. We raden u aan wanneer u een geurbrander gebruikt deze buiten handbereik van kleine kinderen te houden, de olie wordt namelijk heet.

 

Hoe werkt de Mr & Mrs Fragrance Geurolie ?

De Mr & Mrs Fragrance Geurolie gebruikt u altijd in combinatie met water. Geurolie is gemakkelijk te gebruiken door simpelweg water in het reservoir van een aromadifusser te gieten en hieraan de door u gekozen geurolie toe te voegen. De sterkte bepaalt u zelf d.m.v. het aantal druppels geurolie. Daarna plaatst u de aroma diffuser of geurbrander in de gewenste ruimte en zet hem aan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen