Mr & Mrs Fragrance Geurstokjes

Mr&Mrs Fragrance geurstokjes staan in een witte glazen fles met een witte dop en witte geurstokken. De verpakking heeft een prachtige witte kleur waarbij de verpakking wordt afgewisseld door matte en gladde oppervlaktes. De inhoud is 250 ml en is verkrijgbaar in verschillende geuren. De geuren van de Mr&Mrs Fragrance hebben een zeer uniek aroma waardoor ze lekker ruiken. Elke geur bestaat uit een topnoot, een Middennoot en een basisnoot.

Voordelen van Mr & Mrs Fragrance geurstokjes

De voordelen van geurstokjes in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax-candles, is dat deze geen hittebron nodig hebben en u er niet naar hoeft om te kijken. U plaatst de geurstokjes in de ruimte welke u wilt voorzien van een heerlijk aroma en de geurstokjes verspreiden op een subtiele manier de door u gekozen geur. Wanneer u niet thuis bent zullen de geurstokjes hun geur uiteraard blijven verspreiden.

 

Hoe werken Mr & Mrs Fragrance geurstokjes ?

U opent de verpakking en plaatst de meegeleverde stokjes in de geurhouder, vervolgens plaatst u de geurhouder in de ruimte welke u wilt voorzien van een heerlijke geur. Meer hoeft u niet te doen, de geurstokjes doen voor u de rest!. De hoeveelheid stokjes in het reservoir bepalen ook de sterkte van de afgifte van de geur. Meer stokjes betekent een sterkere geurafgifte. Tevens raden wij aan om elke 2 weken de stokjes om te draaien dit om te voorkomen dat de bovenkant van de stokjes uitdrogen en zorgen dat de geursterkte hetzelfde blijft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen