Nola-Air

Op weg naar een muziekfestival met vrienden? Gaat u naar het strand met uw kinderen? Lekker alleen op vakantie? Koop dan een Nola-Air lounger! De Nola-Air Lounger is snel opblaasbaar en geeft geen gedoe of stress als u uw pomp bent vergeten, want er is geen pomp voor nodig! U kunt deze lounger opblazen door deze met een zwiep door de lucht te halen. Ga lekker relaxen met Nola-Air!

Geen producten gevonden...

Over Nola-Air

De Nola-Air Lounge is een innovatief en uniek product van Nederlandse bodem! Het is een licht en snel opblaasbare lounger. U kunt deze lounger opblazen door deze met een zwiep door de lucht te halen. Er is dus geen pomp nodig voor deze lounger. De Nola-air is dus ideaal voor het gebruik op stranden, tijdens festivals, in het bos of een park, in uw tuin, tijdens de vakantie, wandelen of op boten. De Nola-Air lounger heeft in opgevouwen toestand een afmeting van 35x20x15 cm en heeft in opgeblazen toestand de afmeting van 167x84x78 cm. Dat is pas heerlijk relaxen! Ook zit deze leuke lounger in een handige meeneemtas! Er zitten 4 grondpennen bij zodat uw lounger niet weg kan waaien! Hoe ideaal is dat?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen