Nuwave

Nuwave ontwikkeld slimme luchtkwaliteit sensoren, die continu de luchtverontreinigingen bewaakt in industriële en commerciële omgevingen. In deze omgevingen is het essentieel om de luchtkwaliteit stabiel te houden en dat er snel eventuele besmettingen gevonden worden. De Nuwave technologie heeft een reeks geavanceerde sensoren en een cloudgebaseerd gegevensbeheer- en analysesysteem. Deze unieke combinatie zorgt er voor dat er besmettingen worden gedetecteerd en beheerst, deze worden geïmplementeerd met een goedkope, draadloze en niet-invasieve oplossing die resulteert in een vermindering van de algemene productie risico's en kosten van luchtverontreiniging. Nuwave is gevestigd in Dublin, Ierland, Hier ontwikkeld een team van wetenschappers, ingenieurs, ontwerpers en zakelijke professionals van wereldklasse de toekomst van verbonden sensortechnologie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen