OMMO

OMMO heeft een collectie die u elke dag kunt gebruiken, maar toch anders is dan anders. De vormen en de functionaliteit vallen direct op. De kleuren zijn fijn, haast aaibaar, gemakkelijk te combineren met wat u al in de keuken of op tafel hebt staan. OMMO komt uit Hongkong, maar wordt geïnspireerd door de Scandinavische way of life. Het design en de kleuren zijn een handtekening waarmee we OMMO zullen herkennen. OMMO vindt dat een goed en mooi ontwerp voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Geen producten gevonden...

De uitstraling van OMMO

Door producten te ontwikkelen voor dagelijks gebruik in iedere ‘wereldse’ keuken spreken ze iedere design liefhebber aan. OMMO gelooft dat u meer plezier hebt wanneer u uw ding doet met gereedschap met een geweldige uitstraling. Ze zijn toegewijd aan het principe dat ontwerp altijd functioneel moet zijn met een simpele vormgeving, dat ernaar streeft om te innoveren en te inspireren. De producten zijn bedacht voor elke tafel of keuken, waar dan ook ter wereld. OMMO houdt van de stad en van daarbuiten. Daarom zijn de invloeden van urban life en natuur, als contrast, goed te zien. Ze willen iets toevoegen aan de dag van vandaag. De collectie is niet alleen gemakkelijk te integreren in de dagelijkse rituelen, ze moeten vooral plezier uitstralen. U mag er dan ook van uit gaan dat alles functioneel is, zonder in te leveren op ontwerp of kwaliteit. OMMO brengt kleur, vorm en verwondering op tafel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »