Phim-Berlin

Philippe Müller is de eigenaar van het bedrijf Phim Berlin. Hij kwam met zijn eerste product de Flink Loopwagen op de markt. Deze exclusieve houten loopwagen, is een echte eyecatcher voor in winkels. Natuurlijk ook een super leuk stuk speelgoed voor kinderen. Alle producten van Phim Berlin zijn gemaakt van een hoogwaardige houtkwaliteit en worden geproduceerd in Berlijn.

Geen producten gevonden...

Phim-Berlin loopwagens

Een ride-on die wordt geleverd als een kit. Een super gave houten loopwagen voor kinderen, die zij samen met hun ouders in een uurtje in elkaar kunnen zetten. Een klein, maar leuk project voor het hele gezin! Kinderen laten hun fantasie gaan en voelen zich een echte coureur op de weg.

Phim-Berlin duurzame producten

De ride-on car kits van Phim worden gemaakt met duurzame materialen: veel natuurlijk hout, een beetje staal en heel weinig plastic. Alle componenten kunnen worden gerepareerd of vervangen en kunnen indien nodig eenvoudig van elkaar worden gescheiden. De kits worden geleverd in verpakkingen van herbruikbaar golfkarton en gerecycled papier.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen