Purple Frog voor kinderen en volwassenen

Schommelen is leuk voor jonge kinderen en volwassenen! Schommelen is nooit saai en is ook nog gezond. Schommelen helpt men ook om rustig en ontspannen te worden. Schommelen helpt u ook uw hoofd even leeg te maken van uw stressvolle problemen en bezigheden. ''No worries and swing away''  Purple Frog ontwerpt vrolijke schommels die u in de woonkamer of in de tuin kan stoppen.

Purple Frog gelooft de kracht van veranderingen

De kikker staat bekend om de veranderingen, in vele verschillende culturen is de kikker ook geassocieerd met sprookjes en magie, denk aan de kikker die in een prins verandert. Dat is ook de motto van Purple Frog, we zien hedendaagse producten met andere ogen en we willen met onze producten ook de magie in onze klanten uithalen. We helpen iedereen voor een moment een pauze te nemen in hun leven door kinderen en volwassen te stimuleren om rond hen heen te kijken.

Over Purple Frog

Purple Frog is een merk met vrolijke en handige home en lifestyle producten. Deze paarse kikker wil graag anders zijn dan al zijn groene vriendjes. Daarom zet Purple Frog alledaagse producten in een ander perspectief. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen