Qeeboo is het design van de volgende generatie!

Qeeboo is een italiaans merk dat is opgericht in 2016 door Stefano Giovannoni. Qeeboo maakt bijzondere producten die echte eye-catchers zijn. Ze zijn ooit begonnen met de Rabbit chair, een unieke creatie die zowel een zitje als een statement is.

Qeeboo staat voor smaakvolle producten waarbij oprichter en designer Stefano Giovannoni ontwerpers de kans geeft zich te laten zien aan het grote publiek. Zo werkt hij samen met designers zoals Richard Hutten, Nika Zupanc, Andrea Branzi en Marcel Wanders. Deze ontwerpers vullen de collectie aan met bijzondere ontwerpen. Elk ontwerp is totaal anders, toegankelijk en eigenzinnig.

Wat voor producten verkoopt Qeeboo?

De collectie van Qeeboo bestaat inmiddels uit een uitgebreide collectie stoelen, lampen, tafels en andere ongewone gebruiksvoorwerpen van goede kwaliteit . Het assortiment van Qeeboo wordt regelmatig uitgebreid. Op deze pagina vind u alle producten die wij verkopen van Qeeboo.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »