Qeeboo Bijzettafels

Bij de Qeeboo bijzettafels vindt u mooie en bijzondere bijzettafels voor in uw huis of voor in uw tuin. Bij de producten kunt u lezen of de tafel geschikt is voor buiten gebruik. De Qeeboo bijzettafels zijn erg handig en hebben een bijzonder ontwerp. Zo zijn bijvoorbeeld de Qeeboo bijzettafels verkrijgbaar in de vorm van het Capitol en een schedel. De Qeeboo bijzettafels geven een uniek detail aan uw huis of tuin.

Welke Qeeboo bijzettafels zijn er?

  • De Qeeboo Bijzettafel Capitol is een ironische maar functionele representatie van de koepel van het Capitool in Washington DC. Het Capitol is een historisch voorbeeld van Amerikaanse neoklassieke architectuur.
  • De Qeeboo Rabbit Tree tafel is onderdeel van de Rabbit serie. Iedereen kent inmiddels de bekende en unieke Rabbit stoelen van de designer Stefano Giovannoni. Nu is er een bijpassende Rabbit Tree tafel beschikbaar, zo maakt u het zitcomfort van de konijnen krukjes helemaal af!
  • De Qeeboo Ming is een unieke en stoere kruk/bijzettafel van Qeeboo. De Qeeboo Ming is geïnspireerd op de typisch Chinese porseleinen Ming vaas.
  • De Qeeboo Mexico is een uniek ontworpen bijzettafel die er in eerste instantie zelf een beetje eng uitziet. Dit kruk/bijzettafel is heel bijzonder, zwevend tussen een voorbeeld van zwarte humor en een geluksbrenger.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »