Qeeboo Bijzettafel Capitol

De Qeeboo Bijzettafel Capitol is een ironische maar functionele representatie van de koepel van het Capitool in Washington DC. Het Capitol is een historisch voorbeeld van Amerikaanse neoklassieke architectuur. De Qeeboo Bijzettafel Capitol hoort bij een nieuwe collectie van Studio Job, die inspeelt met de iconen van geschiedenis en architectuur. De Qeeboo Bijzettafel Capitol is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Geen producten gevonden...

 

Wie heeft de Qeeboo Bijzettafel Capitol ontworpen?

De Qeeboo Bijzettafel Capitol is ontworpen door Studio Job. Studio Job is in 2000 opgericht door Job Smeets en Nynke Tynagel. Studio Job is opgericht met het idee om traditionele en moderne technieken te combineren om unieke objecten te maken. Job Smeets en Nynke Tynagel hebben hun bedrijf opgericht nadat ze waren afgestudeerd aan de Dutch Design Academy in Eindhoven. Werken van Studio Job zijn te vinden in meer dan veertig musea over de hele wereld.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen