Qeeboo Mexico bijzettafel

De Qeeboo Mexico is een uniek ontworpen bijzettafel die er in eerste instantie een beetje eng uitziet. Deze leuke kruk/bijzettafel is gemaakt door Studio Job voor Qeeboo. De kruk/bijzettafel is heel bijzonder, zwevend tussen een voorbeeld van zwarte humor en een geluksbrenger. De Qeeboo Mexico is in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook nog in een LED uitvoering verkrijgbaar. De LED uitvoering is voorzien van een 8W LED lichtbron met RGB kleuren (16 kleuren)!

 

 

Wat voor details zitten er op de Qeeboo Mexico?

Als u goed kijkt ziet u de mooie details op de Mexico Kruk/Bijzettafel. Mooie versieringen zoals harten, vruchten, takken, bijlen, botten en andere soortgelijke dingen. Dit geeft aan dat de dood voor iedereen hetzelfde is. Met zijn schedelvorm geïnspireerd op een lokale legende, is de Mexicaanse buitenkruk volledig gemaakt van polyethyleen.

Kan de Qeeboo Mexico ook buiten gebruikt worden?

Het is een echte eyecatcher in ieder interieur. Het leuke van de Mexico Kruk/Bijzettafel is dat deze zowel binnen als buiten kan staan. Zo kunt u dus of in uw huis deze kruk/bijzettafel een leuke plek geven of in uw tuin. Die kruk/bijzettafel van Qeeboo is in verschillende kleuren verkrijgbaar en in een LED uitvoering. De LED uitvoering is voorzien van een 8W LED lichtbron met RGB kleuren (16 kleuren)!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen