Qeeboo Rabbit Tree

De Qeeboo Rabbit Tree tafel is onderdeel van de Rabbit serie. Iedereen kent inmiddels de bekende en unieke Rabbit stoelen van de designer Stefano Giovannoni. Nu is er een bijpassende Rabbit Tree tafel beschikbaar, zo maakt u het zitcomfort van de rabbit krukjes helemaal af! Met deze Rabbit Tree haalt u de natuur in huis en creëer je een natuurlijke habitat voor je Rabbit stoel.

 

 

Is de Qeeboo Rabbit Tree bedoeld voor kinderen of volwassenen?

Het item is uitgerust met maar liefst twee tafelbladen op verschillende hoogtes, één voor de volwassenen en één voor kinderen. U kunt de Qeeboo Rabbit Tree helemaal afmaken met de Qeeboo rabbit chair. De rabbit chair is verkrijgbaar voor zowel volwassenen als voor kinderen. U kunt samen genieten van de Qeeboo rabbit collectie.

Waar is de de Qeeboo Rabbit Tree van gemaakt en kan ik het ook buiten gebruiken?

De Qeeboo Rabbit Tree tafel is vervaardigd uit polyethyleen, deze hoogwaardige kunststof is licht van gewicht en heeft een lange levensduur. Je kan de Rabbit Tree tafel zowel binnen als buiten gebruiken. U kunt de Qeeboo Rabbit Tree helemaal afmaken met de Qeeboo rabbit chair. De rabbit chair is verkrijgbaar voor zowel volwassenen als voor kinderen. U kunt samen genieten van de Qeeboo rabbit collectie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »