Dieren

Bent u gek op dieren en zou u graag accessoires in uw huis hebben die dit laten zien? dan zijn de qeeboo dierenproducten ideaal voor u. Qeeboo heeft verschillende producten gemaakt in de vorm van dieren. Zo zijn er deurstoppers, powerbank en stoelen in de vorm van de een konijn. De giraffe is gemaakt als verlichting. Er is een teddybeer lamp in zowel een meisjes al jongens versie. Er is ook verlichting in de vorm van een aap. Een haai is er in zowel een parapluhouder als in een powerbank. Met andere woorden er zijn genoeg qeeboo dieren om uw huis op te leuken.

Wat voor maten qeeboo dieren zijn er?

Per dier kunnen er verschillende maten zijn. Zo zijn de rabbit chairs verkrijgbaar in een maat voor kinderen en een maat voor volwassenen. Bij de giraffe is de kleinste maat 1 meter hoog en de grootste 4 meter hoog. Het kan dus erg verschillen, u kunt daarom het beste bij het product bekijken wat u het meeste aanspreekt, kijken welke maten er zijn en of er de geschikte maat voor u tussen zit.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen