Qeeboo Giraffe

De Qeeboo Giraffe is een unieke en opvallende verschijning binnen de collectie van Qeeboo! Met een dromerige blik houdt de giraf een klassieke kroonluchter vast in de stijl van de Marie-Therese. Deze kroonluchter is als miniatuur fantastisch gedetailleerd. De filosofie achter het ontwerp is, dat de giraf verliefd is, maar dit zelf nog niet weet. De Giraffe In Love lamp past werkelijk overal! In de woonkamer, kinderkamer, hal, tuin etc.

 

 

Welke varianten Qeeboo Giraffe is er?

De Qeeboo Giraffe is er in een vloerlamp en als muurlamp. De Qeeboo Giraffe muurlamp is 2 meter groot. De Qeeboo Giraffe vloerlampen zijn er in verschillende formaten. Zo is er de XS die 1 meter hoog is, de M die 265 hoog is en dan hebben we nog de grote variant van 4 meter hoog. De grootste, de m en de muurlamp zijn alleen verkrijgbaar in wit en zwart. De XS is er in meerdere kleuren verkrijgbaar. Verder zitten er lampen bij die ook buiten gebruikt kunnen worden, dit wordt dan aangegeven bij het product zelf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen