Killer

Deze Qeeboo Killer is ontworpen door Studio Job voor Qeeboo. De Qeeboo Killer toont het hoofd van een haai die schijnbaar uit het water komt om iets te verslinden. Het bekendste Qeeboo Killer product is de parapluhouder. Dit ongebruikelijke meubel is volledig gemaakt van polyethyleen. Dit is heel anders dan de parapluhouders waar we normaal aandenken of zien. De Killer parapluhouder is een iconische, grappige en leuke parapluhouder!

 

 

Wat maakt de Qeeboo Killer parapluhouder zo bijzonder?

De Qeeboo Killer parapluhouder is een absoluut geweldige parapluhouder en uniek in zijn soort. Een perfecte parapluhouder voor diegene die op zoek is naar een ongebruikelijke en bijzondere parapluhouder. De Qeeboo Killer toont het hoofd van een haai die schijnbaar uit het water komt om iets te verslinden. Het is een echte eyecatcher in de gang want deze “gevaarlijke” haai beschermt uw paraplu met zijn leven. De Qeeboo Killer parapluhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat voor Qeeboo Killer Producten zijn er nog meer?

De Qeeboo Killer XS Pennenhouder is een leuke pennenhouder in de vorm van een haaienkop. De pennenhouder wordt verpakt in een mooi doosje, waardoor het een leuk cadeau kan zijn. De pennenhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
De Killer Mini Powerbank is een powerbank die gemakkelijk in je tas mee te nemen is als een externe batterij voor je apparaten. Deze powerbank wordt geleverd in een elegante verpakking.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »