Qeeboo Rabbit

De ontwerper Stefano Giovannoni is een bedenker van succesvolle huis producten en lanceert de exclusieve Rabbit-collectie, met stoelen, deurstoppers en powerbanks met de vorm van grappige konijnen. De meest bekende Qeeboo Rabbit is de Rabbit Chair. De Qeeboo Rabbit Chair is een stoel in de vorm van een konijn. De Qeeboo Rabbit Chair komt in meerdere vrolijke pastelkleuren en is gemaakt van kunststof. De Qeeboo Rabbit Chair is geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

 

Welke Qeeboo Rabbit producten zijn er nog meer?

  • De Rabbit XS Doorstopper is een deurstopper in de vorm van een konijn. Dit konijn zorgt ervoor dat de deur of het raam niet kan dichtslaan, zo kan je genieten van het heerlijke weer, maar het konijn ook leuk als decoratie. Deze Doorstopper is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • De Rabbit Mini Powerbank is een powerbank die gemakkelijk in je tas mee te nemen is als een externe batterij voor je apparaten. Deze powerbank wordt geleverd in een elegante verpakking.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen