Qeeboo Teddy

De Qeeboo Teddy is geïnspireerd op de teddybeer. De teddybeer is een emotioneel object, knuffelbaar en aaibaar en doet terug denken aan de jonge jaren. Wie heeft er vroeger geen teddybeer gehad? Breng jouw knuffel van vroeger weer in huis, maar dan met een volwassen knipoog. De Qeeboo Teddy is verkrijgbaar in twee varianten, de teddy girl en de teddy boy. Beide varianten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

 

Wat kun je vertellen over de twee varianten Qeeboo Teddy?

De Teddy Boy knipoogt, letterlijk en figuurlijk naar het oude evenbeeld als speelgoed, een eigenschap die de beer bijna menselijke trekjes geeft. De Teddy Boy is een verlichte beer .
De Teddy Girl tafellamp zou het met gemak winnen van de Troetelbeertjes. Deze stoere, maar schattige lamp van Qeeboo is geïnspireerd op de knuffelberen van jouw jeugd. Deze lieve lamp in de vorm een kleine beer brengt een klein beetje licht door het vasthouden van een lichtgevende bol.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen