Overige

Hier vindt u de producten die niet in één van de andere categorieën past. De Qeeboo Overige bestaat uit producten die we u niet willen laten missen. De Qeeboo Overige producten zijn net zo mooi en bijzonder als elke andere product van Qeeboo.

Geen producten gevonden...

Welke producten zijn er in de Qeeboo Overige?

• De Qeeboo Miroir is een fraaie spiegel van Qeeboo. Deze is ontworpen door Studio Job die meer fraaie producten heeft ontworpen voor Qeeboo. Deze spiegel is geïnspireerd op het 17de -eeuwse zilveren dienblad. Deze was bestemd voor de welgestelden en dat idee is door Studio Job gemoderniseerd en omgetoverd tot spiegel. Hoewel het materiaal en de techniek mijlenver uit elkaar liggen van het origineel, zijn het vakwerk en de details zo verfijnd als ooit bedoeld was.
• De Qeeboo Bonos is ontstaan uit een wereld van een speelse ontwerpers geest. Designer Daï Sugawasa is gek op het Natural History Museum en gaat daar vaak op bezoek. Onder de indruk van de mega grote dinosaurus botten, werd het zijn droom om er zelf één te hebben, thuis in zijn eigen tuin. Vandaag kun jij er ook over beschikken, want de droom is realiteit. Een fantastisch en tevens realistisch ontwerp van 2 meter lang, groot genoeg voor kinderen en volwassenen om plezier aan te beleven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »