Plantenbakken

Planten geven sfeer aan een woning, maar een mooie plantenbak kan net dat beetje extra geven. De Qeeboo Plantenbakken zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. De Qeeboo Plantenbakken hebben vaak ook nog een extra functie. Met de Qeeboo Plantenbakken heeft u een echte eye-catcher in uw huis.

Welke soorten Qeeboo Plantenbakken zijn er?

• De Qeeboo Mexico Plantenbak is een uniek ontworpen plantenbak die er in eerste instantie zelfs een beetje eng uitziet. Deze leuke plantenbak is gemaakt door Studio Job voor Qeeboo. Deze plantenbak is heel bijzonder, zwevend tussen een voorbeeld van zwarte humor en een geluksbrenger.
• De Qeeboo Ming Vaas Plantenbak / Wijnkoeler is een unieke en stoere vaas van Qeeboo. Deze vaas is geïnspireerd op een traditionele Ming vaas en heeft een iconische en stoere Chinese draak op de vaas staan die omringd is met vredetekens, diamanten en andere leuke symbolen.
• De Qeeboo Capitol Plantenbak en Champagne koeler is een fraaie plantenbak / wijnkoeler van Qeeboo. Deze vaas vertegenwoordigt cultuur, succes en rijkdom door het design. Perfect voor gebruik als een champagne-emmer of plantenbak.
• De Qeeboo Mexico XS Pennenhouder/planter is een leuke pennenhouder en planter in de vorm van een schedel. De pennenhouder/planter wordt verpakt in een mooi doosje, waardoor het een leuk kado kan zijn. De pennenhouder/planter is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »