Qeeboo Powerbank

De Qeeboo powerbank is een powerbank die gemakkelijk in uw tas mee te nemen is als een externe batterij voor uw apparaten. Qeeboo heeft een aantal van zijn iconische ontwerpen als powerbank gemaakt in verschillende kleuren. Voortaan zal jouw favoriete design ervoor zorgen dat je altijd connected kunt blijven. De Qeeboo powerbank wordt geleverd in een elegante verpakking.

Hoe werkt de Qeeboo powerbank?

• Opladen: Sluit de micro USB kabel aan op de powerbank en het USB einde in de USB poort van jouw computer of AC adapter. Het rode licht geeft aan dat de powerbank wordt opgeladen
• Opladen mobiele apparaat: Sluit de USB de kabel aan op de powerbank en de micro USB op jouw mobiele apparaat. Het blauwe licht geeft aan dat jouw apparaat wordt opgeladen. Wanneer jouw mobiele apparaat is opgeladen kun je de powerbank loskoppelen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen