Qeeboo Stoelen

Bij de Qeeboo stoelen vindt u mooie en bijzondere stoelen voor in uw huis of voor in uw tuin. Bij de producten kunt u lezen of deze geschikt zijn voor buiten gebruik. De Qeeboo stoelen zijn erg handig en hebben een bijzonder ontwerp. Zo zijn bijvoorbeeld de Qeeboo stoelen verkrijgbaar in de vorm van een konijn en schedel. De Qeeboo stoelen geven een unieke detail aan uw huis of tuin.

Wat voor soorten Qeeboo Stoelen zijn er?

Qeeboo heeft stoelen die bedoeld zijn als eettafel stoelen, maar ook fauteuils. Deze stoelen zijn vaak ontworpen met een verhaal in gedachte. Qeeboo heeft ook de rabbit chair in het assortiment, dit is een stoel in de vorm van een konijn. De Qeeboo rabbit chair is ontworpen in 2 varianten, de normale voor volwassenen en de baby voor kinderen. Verder heeft Qeeboo ook de ming vaas en mexico. Deze producten zijn een kruk en bijzettafel in één. Sommige stoelen zijn ook buiten te gebruiken, dit kunt u terugvinden bij de producten zelf.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »