Qeeboo BB-Chair

De Qeeboo BB-Chair doet denken aan Wanders '"New Antiques" -collectie. De Qeeboo BB-Chair heeft amforen poten en de rugleuning en zitting is bekleed met een elegante stof. Met zijn modieuze, elegante en comfortabele ziel is het een perfecte zitplaats voor in de woonkamer. De Qeeboo BB-Chair zoekt naar een contrast tussen het gewicht van de archetypische vorm en de lichtheid van het plastic. Het doel van de collectie is om de relaties tussen objecten, instellingen en mensen te koesteren. De Qeeboo BB-Chair is uitsluitend bedoeld voor binnengebruik.

 

Geen producten gevonden...

 

Van welke materialen worden Qeeboo BB-Chair gemaakt?

De Qeeboo BB-Chair wordt gemaakt van polycarbonaat met een stoffen zitvlak en rugleuning. De Qeeboo BB-Chair zoekt naar een contrast tussen het gewicht van de archetypische vormen en de lichtheid van het plastic. De Qeeboo BB-Chair heeft amforen poten en de rugleuning en zitting is bekleed met een elegante stof.

Moet ik de Qeeboo BB-Chair nog in elkaar zetten?

Nee, de Qeeboo bb-chair wordt volledig in elkaar geleverd, dus u kunt gelijk gaan genieten van deze mooie stoel. Met zijn modieuze, elegante en comfortabele ziel is het een perfecte zitplaats voor in de woonkamer. De Qeeboo BB-Chair is uitsluitend bedoeld voor binnengebruik.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen