Qeeboo Filicudi chair

De Qeeboo Filicudi chair is een indoor fauteuil die doet denken aan een cactusvijg, waarmee de mediterrane magie kan worden nagebootst in uw huis. De cactusvijg is een iconische plant uit de Middellandse Zee en vertegenwoordigt de gastvrije eigenschap en een magische territorium, dat naar vakantie en ontdekking smaakt. Het roept onvergetelijke plekken en unieke ontspannen momenten op waar de lucht helder en vol licht is. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Geen producten gevonden...

 

Wie heeft de Qeeboo Filicudi chair ontworpen?

De Qeeboo Filicudi chair is ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba. Marcantonio Raimondi Malerba werd geboren in 1976 in Massalombarda, Italië. Hij houdt ervan om over zijn werk na te denken als een directe voortzetting van wat hij vroeger deed als kind was, hij speelde met alles wat hij vond en creëerde wat zijn geest zich voorstelde. Eigenlijk haalt hij ideeën uit dezelfde bronnen die hij tijdens het spelen creëerde, dagdromend met alles wat hem normaal omgeeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »