Qeeboo K Chair

De Qeeboo K Chair is het traditionele idee van een keukenstoel maar is wat aangepast en ontworpen in plastic. Dit was het innovatieve en leuke idee van Stefano Giovannoni. Het ontwerp van de Qeeboo K Chair is simpel en traditioneel wat deze stoel zeer geliefd maakt. Deze Qeeboo K Chair is toch uniek met zijn design en is ook nog eens betaalbaar voor een groot publiek. De Qeeboo K Chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren, als losse stoel en set van 2.

 

Geen producten gevonden...

 

Qeeboo K Chair door de jaren heen

In het verleden werden dergelijke stoelen vrijwel altijd in hout gemaakt, maar Qeeboo wilde dit soort stoelen aanbieden gemaakt met moderner materiaal, dat weerstand en betrouwbaarheid zou bieden maar wel met behoud van de traditionele identiteit. Je hebt tenslotte geen futuristische lijnen nodig om een speciaal meubelstuk te maken, en de K-stoel is daar een duidelijk voorbeeld van.

Kan de Qeeboo K Chair binnen en buiten worden gebruikt?

De Qeeboo K Chair kan gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, bureau/werkkamer maar u kunt deze stoel ook buiten gebruiken! Qeeboo wild dit soort stoelen aanbieden gemaakt met modern materiaal, dat weerstand en betrouwbaarheid zal bieden maar wel met behoud van de traditionele identiteit, Daarom zijn deze stoelen gemaakt van plastic

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen