Qeeboo Loop Chair

De Qeeboo Loop Chair is een uniek en innovatief ontworpen stoel van Qeeboo. Deze gave en leuke stoel is speciaal ontworpen voor Qeeboo door Studio Job. Studio Job heeft meer leuke producten voor Qeeboo ontworpen en met de Loop Chair hebben ze zeker de plank niet mis geslagen want het is een enorm leuke stoel! De Qeeboo Loop Chair is verkrijgbaar in een set van 2. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in de variant met en zonder kussen.

 

 

Hoe is de Qeeboo Loop Chair ontstaan?

Bij het ontwerpen en maken van de Qeeboo Loop Chair is nagedacht om u zo goed mogelijk te laten zitten. Deze geweldige Loop Chair van Qeeboo is zo ontworpen dat uw lichaam in staat wordt gesteld de goede houding te vinden. De bijzondere Loop Chair heeft een asymmetrisch ontwerp wat deze stoel uniek maakt. De Loop Chair is zeer stabiel en ontworpen om een goede en gezonde houding aan te nemen. De Qeeboo Loop Chair is gecertificeerd en goedgekeurd door het CATAS Research en Development Center.

Is de Qeeboo Loop Chair geschikt voor mij?

Als u een fijn zittende en unieke stoel zoekt dan is de Loop Chair zeker iets voor u! De Loop Chair kan worden gebruikt rond een eettafel in een innovatieve woonkamer of om een moderne lounge in te richten en kan worden gekozen als een praktische stoel in de slaapkamer of in een studio. Zo zijn er genoeg ideeën om deze stoel een plek te kunnen geven in uw huis!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen