Qeeboo Ming Stoel

De Qeeboo Ming is een unieke en stoere vaas van Qeeboo. De Qeeboo Ming maakt deel uit van een nieuwe collectie van Studio Job. Studio Job speelt met iconen van de geschiedenis en architectuur. De Qeeboo Ming is geïnspireerd op de typisch Chinese porseleinen Ming vaas. De vrolijke en dynamische geest van de ontwerpers hebben een klassiek object omgetoverd tot een salontafel/kruk met een eigentijdse, gezellige en luchtige smaak. De Qeeboo Ming kan zowel binnen als buiten staan.

 

Geen producten gevonden...

 

Welke details staan er op de Qeeboo Ming?

De Qeeboo Ming is geïnspireerd op de typisch Chinese porseleinen Ming vaas. Op de Qeeboo Ming staat een iconische stoere Chinese draak. Deze Chinese draak is omringt met vredetekens, diamanten en andere leuke symbolen. De vrolijke en dynamische geest van de ontwerpers hebben een klassiek object omgetoverd tot een salontafel/kruk met een eigentijdse, gezellige en luchtige smaak.

Wie heeft de Qeeboo Ming ontworpen?

De Qeeboo Ming is ontworpen door Studio Job. Studio Job is in 2000 opgericht door Job Smeets en Nynke Tynagel. Studio Job is opgericht met het idee om traditionele en moderne technieken te combineren om unieke objecten te maken. Job Smeets en Nynke Tynagel hebben hun bedrijf opgericht nadat ze waren afgestudeerd aan de Dutch Design Academy in Eindhoven. Werken van Studio Job zijn te vinden in meer dan veertig musea over de hele wereld.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen