Qeeboo Pupa Chair

De Qeeboo Pupa Chair is een fauteuil en heeft een omhullend volume op een voet van dunne messing, waarmee de sensuele elegantie wordt versterkt. De Qeeboo Pupa Chair is ontworpen door Andrea Branzi. Het concept van de stoel heeft een uniek technisch en decoratief thema. De Pupa Fauteuil is behendig en weelderig tegelijk. Het leunt op een licht metalen frame en laat het volume in de ruimte zweven.

 

Geen producten gevonden...

 

Is de Qeeboo Pupa Chair alleen geschikt voor binnen?

De Qeeboo Pupa Chair komt in 2 varianten. Er zijn Pupa Chairs die alleen geschikt zijn voor binnen, maar Qeeboo heeft ook Pupa Chairs gemaakt die geschikt zijn voor buiten. U kunt bij de producten zien welke geschikt is voor binnen of buiten. De stoelen worden gemaakt van polyethyleen met een verchroomd frame voor buiten en een gouden frame voor binnen.

Waar worden de Qeeboo Pupa Chair van gemaak?

De Qeeboo Pupa Chair komt in 2 varianten. Er zijn Pupa Chairs die alleen geschikt zijn voor binnen, maar Qeeboo heeft ook Pupa Chairs gemaakt die geschikt zijn voor buiten. De stoelen worden gemaakt van polyethyleen met een verchroomd frame voor buiten en een gouden frame voor binnen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen