Qeeboo Rabbit Chair

De Qeeboo Rabbit Chair is een stoel in de vorm van een konijn. De Qeeboo Rabbit Chair & Rabbit Chair Baby zijn ontworpen door Stefano Giovannoni. De ontwerper Stefano Giovannoni is een bedenker van succesvolle huis producten en lanceert de exclusieve Rabbit-collectie, met stoelen en lampen in de vorm van grappige konijnen. De Qeeboo Rabbit Chair komt in meerdere vrolijke pastelkleuren en is gemaakt van kunststof. Ook valt de Qeeboo Rabbit Chair op dankzij zijn excentrieke uitstraling. Hierdoor is de Qeeboo Rabbit Chair uitermate geschikt voor ontvangsthallen van een bedrijf, of bijvoorbeeld voor in de woonkamer. De Qeeboo Rabbit Chair is geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

 

Is de qeeboo rabbit chair voor kinderen of volwassenen?

De Qeeboo rabbit chair is ontworpen in 2 varianten, de normale voor volwassenen en de baby voor kinderen. De rabbit chair kan worden gebruikt om tegen de oren van het konijn te zitten, erop te rijden en de onderarmen op zijn oren te laten rusten. Jong en oud kunnen dus genieten van het konijn.

Kan je ontspannen zitten op de qeeboo rabbit chair?

De lange oren van het konijn veranderen in een ontspannen rugleuning, maar het is ook mogelijk om andersom op de rug van het schattige dier te zitten, en in dit geval worden de oren in 2 handvatten om vast te houden of 2 steunen waarop de onderarmen zich uit kunnen strekken. De Qeeboo Rabbit Chair is uitermate geschikt voor ontvangsthallen van een bedrijf, of voor in de woonkamer.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen