Ribbon Chair

De Qeeboo Ribbon Chair is een eenvoudig ontworpen stoel maar toch strak en modern. Origineel en trendy, de stoel is het resultaat van het vrouwelijke creatieve genie van ontwerper Nika Zupanc, die kunst interpreteert met hoogwaardige materialen en nieuwe vormen. De Ribbon Chair heeft een ronde zitting die ondersteund wordt door dunne en sterke benen en de rugleuning is gemaakt van geweven stukken die een decoratieve strik vormen. De Qeeboo Ribbon Chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren en als losse stoel of set van 2.

 

 

Past de Qeeboo Ribbon Chair in mijn huis?

Het ideale van deze Ribbon Chair is dat deze vrijwel bij elke interieurstijl past! Zo kunt u deze stoel in de slaapkamer zetten, gebruiken als eetkamerstoel, neerzetten in de woonkamer of studeerkamer! Het is hoe dan ook in welke kamer deze ook staat een enorm leuke eyecatcher!

Wat maakt de Qeeboo Ribbon Chair goed?

Eenvoudig en modieus, de Ribbon Chair biedt geweldige functionaliteit en comfort en helpt u om een goede houding te behouden. Deze stoel heeft een eenvoudige stijl en kronkelige vormen en zorgt ervoor dat deze stoel herkenbaar is. De Ribbon Chair wordt van een enkel blok polypropyleen gemaakt. Het materiaal is bestand tegen slijtage, roest en vochtigheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen