Qeeboo X-Chair

De Qeeboo X-Chair is ontworpen uit het iconische symbool X. Dit karakteriserende element vindt u in het ontwerp aan de achterkant van de stoel. Het doel van dit ontwerp is om dit teken dynamischer te maken, verrijkt met klassieke decoraties. De Qeeboo X-Chair is ontworpen door Nika Zupanc Het doel van de ontwerper is om deze stoelen dynamischer te maken, met zittingen en rugleuningen in een elegante afwerking met donker hout effect of bekleed met stoffen die gemakkelijk te vervangen zijn. De Qeeboo X chair is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Geen producten gevonden...

 

Waar wordt de Qeeboo X-Chair van gemaakt?

De Qeeboo X-Chair wordt gemaakt van polypropyleen en bij sommige exemplaren zijn de zitting en rugleuning bekleed met stoffen die gemakkelijk te vervangen zijn. Het doel van de ontwerper is om deze stoelen dynamischer te maken, met zittingen en rugleuningen in een elegante afwerking met donker hout effect of bekleed met stoffen die gemakkelijk te vervangen zijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen