Qeeboo Verlichting Cherry

De Qeeboo Verlichting Cherry is een unieke lamp die Nika Zupanc speciaal heeft ontworpen voor Qeeboo. Deze lamp heeft zijn naam te danken aan de vorm van een kers. De plafondlamp verlicht elke ruimte met goed maar zacht licht en zorgt voor een gemoedelijke toevoeging aan kamers waar deze Cherry Lamp hangt. Doordat dit zo'n leuk en uniek product is van Qeeboo is deze perfect te combineren met andere Qeeboo producten! De Cherry Lamp is alleen geschikt voor binnen!

 

Geen producten gevonden...

 

Hoe is de Qeeboo verlichting Cherry gemaakt?

Oorspronkelijk is deze lamp gemaakt van mondgeblazen glas maar dat is omgezet naar plastic in een aantal kleuren. De Qeeboo Verlichting Cherry heeft een verrassend en ongebruikelijk design, 2 kersvormige bollen met een mooie bijzondere kleur. De structuur wordt bij elkaar gehouden door een dun, stalen frame in de vorm van een imitatie kersentakje. Een uniek product van Qeeboo is perfect te combineren met andere Qeeboo producten!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen