Qeeboo Flash

De Qeeboo Flash Lamp is een unieke lamp van Qeeboo. Deze innovatieve en trendy lamp is gemaakt door Studio Job voor Qeeboo. De Flash Lamp is gemaakt van polyethyleen, een materiaal dat resistent en duurzaam is in de loop van de tijd. De Qeeboo Flash Lamp heeft een vorm als een gestileerde kegel die oplicht wanneer u deze aanzet. De Qeeboo Flash Lamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

 

Hoe werkt de Qeeboo Flash?

De unieke Flash lamp is oplaadbaar en heeft een 4W led lamp met een RGB programma. Dat houdt in dat deze lamp 16 verschillende kleuren licht kan afgeven. Geheel opgeladen geeft de Flash lamp van Qeeboo ongeveer 6 uur lang licht. U kunt de lamp bedienen door middel van de meegeleverde afstandsbediening.


Kan de Qeeboo Flash ook buiten gebruikt worden?

U kunt de Flash Lamp zowel binnen als buiten gebruiken. Zo kunt u met deze leuke lamp een knusse, romantische, feestelijke of rustige sfeer creëren binnen of buiten. U kunt deze lamp alleen binnen opladen en u wordt aangeraden deze niet buiten te gebruiken tijdens vochtige dagen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen