Qeeboo Kong Verlichting

De Qeeboo Kong Verlichting is een unieke en lamp van Qeeboo. Deze stoere sculptuur/lamp is ontworpen door Stefano Giovannoni die tevens hoofd is van Qeeboo. De Kong lamp heeft de vorm van een gorilla en zal een leuke toevoeging zijn in uw huis. U kunt de Kong vrijwel overal plaatsen. Dit omdat deze is gemaakt van polyethyleen, een materiaal dat bestand is tegen slijtage, weersomstandigheden en chemicaliën. U kunt de Kong dus ook buiten neerzetten op uw veranda of in uw tuin! De Kong is de koning van de verlichting en met zijn bijzonder design een echte eyecatcher.

 

 

Hoe groot is de Qeeboo Kong Verlichting?

Dat ligt eraan welke versie u kiest. De normale Qeeboo Kong Verlichting is 140 cm hoog. De Qeeboo Kong XS is 70 cm hoog. Maar doordat u de arm kunt verstellen kunt u beide versies naar uw wens of de wens van uw gasten aanpassen. Dit kan ideaal zijn bij het lezen, schrijven, studeren of andere leuke activiteiten. Allebei de versies van de Qeeboo Kong zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen