Pitagora

De Qeeboo Pitagora serie is vernoemd naar de beroemde Griekse wiskundige. Er worden in deze serie regelmatig vormen zoals kubus en driehoekige piramide gebruikt. Voor Qeeboo Pitagora worden er twaalf polycarbonaat schijven samengevoegd rond een steun. Dit zorgt voor een optimale diffusie van het licht en een rijke atmosfeer aan de ruimte.

 

Geen producten gevonden...

 

Welke soorten Qeeboo Pitagora lampen zijn er?

Qeeboo Pitagora Staande Lamp met Schakelaar. Deze lamp heeft de maten 53,3 x 53,3 x 174,5 cm.
Qeeboo Pitagora Staande Lamp met Dimmer. Deze lamp heeft de maten 53,3 x 53,3 x 174,5 cm.
Qeeboo Pitagora Plafondlamp. Deze lamp heeft de maten 48,7 x 45,7 x 48,4 cm.

 

Wie heeft de Qeeboo Pitagora ontworpen?

De Qeeboo Pitagora is ontworpen door Richard Hutten. Richard Hutten is geboren in 1967 en is een van de meest succesvolle Nederlandse ontwerper. Hij is werkzaam op het gebied van product design, aankleding en interieurdesign. Richard Hutten is waarschijnlijk een van de ontwerpers van zijn generatie met het grootste aantal tentoongestelde werken, aanwezig in meer dan 45 musea over de hele wereld.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen