SeatZac

Wil je gewoon even lekker chillen maar je luchtbed is veel te zwaar om mee te nemen? Heb je ooit een lucht bank gehaald voor je vrienden die op bezoek komen maar je was helemaal vergeten een pompje ervoor te halen? Wil je dochter of zoontje iets super leuks geven waarop ze lekker lui kunnen zitten en chillen? SeatZac chillbags is daarvoor de antwoord.

Geen producten gevonden...

Wat is SeatZac nou precies?

SeatZac zijn licht gevulde chillbags gemaakt van parachutezijde dat is stevig en licht en ze zijn van ripstop polyester. Ze zijn gevuld met lucht en dus erg comfortabel. Je kunt ze overal mee na toe nemen en waar je ook bent, je kunt het gelijk als je lui stoel gebruiken. In tegenstelling tot de algemene lucht bedden hoef je deze niet zelf te pompen! De SeatZac chillbags vullen zichzelf namelijk met lucht. Dus gelijk minder stress als je de pompje vergeten bent! Wil je ook nog er stoer bij uitzien? van neem je de LightKit erbij om je SeatZac op te laten lichten.

SeatZac kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen