Seletti

Voor de kunst en design liefhebbers!

Houdt u van kunst en prachtige neon lichten? Dan is Seletti echt wat voor u. Seletti combineert kunst met hedendaagse huis producten. Seletti wil hun unieke visie delen met hun klanten. Het zijn niet zomaar producten het zijn levensstijl producten! 

Geen producten gevonden...

Over Seletti

Seletti is een bijzonder Italiaans merk dat zich kenmerkt door een unieke visie op design en innovatie. Seletti is in 1964 opgericht door Romano en Maria Seletti. Seletti streeft naar vernieuwing en het maken van een verschil in het dagelijks leven. De producten van Seletti worden ontworpen door verschillende gerenommeerde, internationale designers. Seletti verkoop unieke designproducten, van servies tot lampen, en van stoelen tot kasten. Seletti wil graag een buitenbeentje zijn in de designwereld, uniek in zijn soort.

Seletti kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen