Serene House

Serene House is in 2009 opgericht in het hoofdkantoor in Taipei, Taiwan. Serene House is een internationaal bekend bedrijf dat geuren, luchtverzorgingsproducten en geurapparatuur maakt. Serene House streeft naar de groeiende vraag naar lekker ruikende, gezonde en verse lucht om de stress en vervuiling van snel groeiende stedelijke omgevingen tegen te gaan en stress te verlagen. Serene House producten worden gecreëerd in nauwe samenwerking met de Zwitserse ontwerper Carsten Jörgensen en Serene House eigen professionele parfum consultants en product engineering medewerkers.

Assortiment Serene House

  • De Donut van Serene House is een strak vormgegeven Aroma Diffuser. Door zijn mooie afwerking met hoogwaardige materialen en de ingebouwde led verlichting is de Donut van Serene House een echte eyecatcher in huis!
  • De Serene House Pirouette is een speelse geurverspreider. U druppelt wat essentiële olie op het steentje in de tol en door het draaien wordt de geur verspreid. De Serene House Pirouette is een echte must-have voor uw werkplek. Ook is het een leuk product om kado te geven!
  • De Serene House Yoyo is een nieuwe manier om parfum te dragen. Als u allergisch bent voor bepaalde parfums of u vindt het niet prettig om parfums rechtstreeks op de huid aan te brengen, dan is de Serene House Yoyo de perfecte oplossing voor u. De Yoyo is 7 cm en kan gemakkelijk in elke tas, koffer of zak of u legt het ergens neer.
  • De Scent Pot van Serene House is een strak vormgegeven Aroma Diffuser. Door zijn mooie afwerking met hoogwaardige materialen en de ingebouwde led verlichting is de Scent Pot van Serene House een stijlvolle aroma diffuser.
  • Deze stijlvolle diffusers van Serene House hebben een, strakke en minimalistische uitstraling. De diffusers worden geleverd met bijhorende geurstokjes die dezelfde kleur hebben als de diffuser. De diffuser is gemaakt van porselein en voelt zeer degelijk aan.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »