Serene House

Verlangt u naar een goede luxe Aroma Diffuser? Wilt u uw vriendin trakteren op een mooie parfum? of als cadeau voor u zuster? Bent u dol op geurstokjes? Wilt u graag wat heerlijke frisse lucht op kantoor? Dan zit u goed bij Serene House! Serene House is het antwoord op de vraag naar frisse en gezonde lucht. Speels, stijlvol, trendy en mooie desings kunt u vinden bij Serene House. Of u nou gewoon een lekker geurtje wilt hebben of uw welzijn wilt verbeteren  u kunt een Serene House product halen bij ons.

 


Over Serene House


Serene House is in 2009 opgericht in het hoofdkantoor in Taipei, Taiwan. Serene House is een internationaal bekend bedrijf dat geuren, luchtverzorgingsproducten en geurapparatuur maakt. Serene House streeft naar de groeiende vraag naar lekker ruikende, gezonde en verse lucht om de stress en vervuiling van snel groeiende stedelijke omgevingen tegen te gaan en stress te verlagen.

Serene House producten worden gecreëerd in nauwe samenwerking met de Zwitserse ontwerper Carsten Jörgensen en Serene House haar eigen professionele parfum consultants en product engineering medewerkers. Daardoor ontstaan er mooie, functionele en leuke producten die zeer geschikt zijn voor thuisgebruik of uw werkplek.

Assortiment Serene House

Wilt u graag een geurverspreider met een speelse ontwerp? Dan wilt u de House Pirouette. Door simpel genoeg een paar druppels essentiele olie op het steentje te laten vallen, dan te draaien zal de geur zich verspreiden! Bent u allergisch voor bepaalde parfums of kan uw huid er niet tegen? Dan haal de House Yoyo. De House Yoyo is de nieuwste manier om parfum te dragen. Door de keramische steen verspreidt de Yoyo zijn geur voor een gedurende lange tijd. Werkt u vaak thuis en/of wilt u graag ontspannen? Dan is er de Donut. De Donut is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Luistert u ook vaak naar muziek?  Als u uw mobiel of Mp3 speler aansluit op de Donut's speaker kunt u heerlijk genieten van muziek en een lekkere geur tegelijk! Dankzij de ingebouwde led verlichting is de Donut een toekomstige stuk technologie in uw huis!

Serene House kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »