Sit & Joy

Sit&joy is ooit begonnen als een onderdeel van het familieproductiebedrijf HMG. Sinds de oprichting in 2004 heeft Sit&Joy maar één doel: u op een comfortabele manier plezier bezorgen. Sit&Joy biedt de beste zitzakken aan. Deze zijn ontworpen met een oog voor design met super sterke stoffen, mooie prenten en kleuren. Sit&Joy vindt het belangrijk dat zij continu blijven innoveren op een creatieve manier, met de focus op kwaliteit en service. Sit&Joy zijn begonnen met het maken van zitzakken. Deze bleken een groot succes. Sit&joy is nu een groot succes en hebben verschillende producten in hun assortiment.

Wat voor stof gebruikt Sit&joy

Sit&Joy heeft een eigen ontwikkelde stof. De stof is bijzonder omdat het gemaakt is van oersterk polyester. Daarnaast zit er nog een beschermende coating overheen. De beschermende coating zorgt ervoor dat uw zitzak spatwaterdicht is en stofvrij blijft. De outdoor collectie is gemaakt van dubbel geweven polyester, daardoor kunnen deze zitzakken regen, hagel, storm en hitte aan.

Wat zit er in de producten van Sit&joy

De producten van Sit&Joy bevatten Flexi Pearls. De Flexi Pearls zijn door Sit&Joy zelf ontwikkeld in hun eigen fabriek. De Flexipearls zijn hoogwaardig geëxpandeerde polystyreen parels of anders gezegd EPS. De parels in de sit&joy zitzakken zijn antistatisch. Dit betekend dat ze niet aan elkaar vastgeplakt zitten zoals in de meeste zitzakken. De parels volgen uw lichaamscontouren. Dat zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van het comfort van deze zitzakken van Sit&Joy. De parels gemaakt van HBCD-vrije materialen, waardoor het een brandvertragend effect heeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen