Stadler Form

Stadler Form is opgericht in 1998 door Martin Stadler. Hij had als wens om huishoudelijke apparaten beter en mooier te maken door voortdurend op zoek te gaan naar innovaties, nieuwe technologieën en ontwerpen. Stadler Form is momenteel gespecialiseerd en marktleider in luchtbevochtigers, luchtreinigers, luchtverwarmers, ventilatoren en aroma diffusers.

 

 

Martin Stadler heeft samen met de Zwitserse ontwerper Matti Walker het eerste Stadler Form product ontworpen en ontwikkeld. Dat was de luchtbevochtiger Fred en is er nog steeds. Ondertussen heeft Stadler al meerdere producten ontwikkeld.

 

Groeien tot groot succes!

Stadler Form heeft meerdere luchtreinigers, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers, verwarmers, ventilatoren en andere producten gemaakt. Deze producten winnen vele prijzen niet alleen vanwege het geweldige design maar ook vanwege de hoge kwaliteit. Het is enorm populair geworden bij vele mensen. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen voor vele blije gezichten!

Prijzen worden zelfs gewonnen.

Stadler Form heeft met hun product designs meerdere designprijzen gewonnen. Zoals de Complimenti (Zürich/Bern), NYIGF (New York), Maison & Objet (Parijs). Er zijn ook producten van Stadler Form te vinden in het Museum of Modern Art in New York. We improve your air...

Stadler Form kopen doet u bij Websa!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »