Teqoya

Teqoya heeft als missie om schone lucht te leveren met respect voor het milieu. De baanbrekende innovatie van Teqoya is afhankelijk van luchtionisatie en is gebaseerd op gepatenteerde technologie die is ontwikkeld door 15 jaar onderzoek. De luchtionisatie van Teqoya is 100% ozonvrij, respectvol voor het milieu en zorgt voor continu luchtzuivering in stilte. Teqoya wil slimme, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen bieden om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. De Teqoya producten worden ontworpen en vervaardigd in Frankrijk met behulp van componenten van de hoogste kwaliteit.

Teqoya Producten:

De Teqoya Luchtreiniger TeqAir 450 en Teqoya Luchtreiniger TeqAir 200 recreëren de omstandigheden van negatieve ionen productie die in de zuiverste delen van de aarde bestaan. Deze negatieve ionen werken als natuurlijke reinigingsmiddelen. Verschillende studies hebben aangetoond dat gezuiverde, met negatieve rijke ionen, rijke lucht, gunstig is voor onze gezondheid.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »