Terapy is net even anders!

Terapy is in 2008 opgestart in Amsterdam, het heeft zich vanaf het eerste moment gestort op het ontwikkelen van zitzakken. Ze hebben met een volledig nieuwe blik een serie ergonomische producten ontwikkeld. De Terapy zitzak onderscheid zich van anderen door de vorm, de inhoud en natuurlijk door het materiaal. Met deze heerlijke zitzak kunt u op ieder moment en op iedere plek op een verantwoorde manier relaxen

De Buitenhoes van de Terapy zakken

Alle buitenhoezen van de zakken zijn gemaakt van Rekbaar Katoen. Hierdoor heeft de hoes een aangenaam gevoel op de huid en vormt het zich naar het lichaam. Door de rits is de buitenhoes eenvoudig te verwijderen, handig als u een ander kleurtje zou willen of de buitenhoes wilt wassen (30 graden). De zitzakken zijn ook voor buiten prima te gebruiken. Dit vergroot het aantal mogelijkheden. Doordat de zitzakken erg licht van gewicht zijn kunt u deze makkelijk verplaatsen of meenemen.

De Vulling van de Terapy zakken

Alle producten van Terapy zijn gevuld met EPS-parels. Door deze speciale korrels die dicht op elkaar zitten komt er weinig lucht in de zitzak en vormt deze veel beter naar het lichaam en behoudt beter zijn vorm. Door de slimme binnenhoes lekt de zitzak geen korrels, dus ook niet als u de buitenhoes in de was doet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »