Paddy

De Paddy is een kleine ''Zitzak'' voor uw tablet. De Paddy is handzaam en zorgt ervoor dat uw tablet of telefoon nooit omvalt! De Paddy zorgt ervoor dat u uw tablet zonder zorgen kunt neerzetten. Door het zachte kussen kunt u uw tablet neerzetten zoals u wilt. U kunt de tablet zowel horizontaal als verticaal in de Paddy plaatsen.

De Buitenhoes van de Paddy

De buitenhoezen van de zakken zijn gemaakt van Rekbaar Katoen. Door de rits is de buitenhoes eenvoudig te verwijderen, handig als u een ander kleurtje zou willen of de buitenhoes wilt wassen (30 graden). De zitzakken zijn ook voor buiten prima te gebruiken. Dit vergroot het aantal mogelijkheden. Doordat de zakken erg licht van gewicht zijn kunt u deze makkelijk verplaatsen of meenemen.

 

De Vulling van de Paddy

Alle producten van Terapy zijn gevuld met EPS-parels. Door deze speciale korrels die dicht op elkaar zitten komt er weinig lucht in de zitzak en vormt deze veel beter naar het lichaam en behoudt beter zijn vorm. Door de slimme binnenhoes lekt de zitzak geen korrels, ook niet als u de buitenhoes in de was doet.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    I.v.m. de vakantie zijn we telefonisch niet bereikbaar. - Bestellen blijft natuurlijk wel mogelijk Verbergen